elrow Town Festival gaat de NDSM Werf onveilig maken

elrow Town festival

Het wereldberoemde en kleurrijk entertainment festival komt voor het eerst naar Nederland. Op zaterdag 8 september verandert de Amsterdamse NDSM Werf in een bont en overweldigende fantasiewereld waar bezoekers onder worden gedompeld in de unieke elrow thema’s. Amsterdam is de derde stad ter wereld waar het elrow Town Festival neerstrijkt.

Over elrow

Juan Arnau Jr en Cruz Arnau, zesde generatie van entertainmentfamilie Arnau, hadden in 2010 het plan om een klein feestje in Barcelona te
organiseren. Het moest een speelplek voor volwassenen worden, een droomwereld vol surrealistische optredens, met kwalitatief goede dancemuziek. En of het dat werd! Naar mate de feesten in moordend tempo omarmd werden door een steeds groter feest-minnend publiek ontstond het idee om dit soort feesten overal ter wereld te geven. Party’s waarbij je het zo gek niet kunt bedenken of het is er of kan
er: uitbundige confettiregens, trapeze-acts in de nok van de kunstig aangeklede ruimtes, straattheater van hoog niveau en vooral een kleurrijk publiek, dansend op de beats van top dj’s.

Zeven jaar later is elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld. Er is een hoofdkantoor (het Rowhouse) in Barcelona en een steevast uitverkochte resident avond in Amnesia, Ibiza. Inmiddels bestaat de elrow-Familie, want zo wordt het eventteam genoemd, uit meer dan 118 vaste medewerkers, terwijl er op locatie nog eens 350 man aan het werk zijn. Er zijn themafeesten gegeven van Barcelona tot Bristol, van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai.

Leuk weetje: vorig jaar werden er 105 shows gegevens, in 24 landen en trokken wereldwijd 1,8 miljoen bezoekers waarover zo’n 25 ton aan confetti werd uitgestrooid. Just so you know.

elrow Town festival

Celebrate weirdness in all it’s forms

Op het elrow Town Festival in Amsterdam is iedereen welkom en bezoekers worden getriggerd om uit hun comfortzone te treden en op de gaan in de elrowdroomwereld. De pre-registratie voor deze essential is vandaag (17 januari) gestart en vanaf 29 januari start de kaartverkoop.

Mellowed Out ?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *