Een reisje door de erogene zones van de vrouw

Wanneer je menig man vraagt of ze weten hoe ze een vrouw moeten verwennen, zal het antwoord volmondig ‘ja’ zijn. Als je een vrouw vraagt hoe vaak ze daadwerkelijk een orgasme krijgt tijdens de seks, is het antwoord vaak een stilte. Niet vaak dus, mannen. Maar we nemen het jullie niet kwalijk. Het is een typisch gevalletje van: ligt niet aan jullie, ligt aan ons. Waar een orgasme van de man is als het poppen van een champagnefles is, hebben we het bij vrouwen meer over het koken van een pannetje bevroren water. Op een gaspit uit 1950. Die in sommige gevallen uit lijkt te staan. Maar no worries, lieve mannen (en vrouwen, maar we verwachten dat jullie wel wat opgestoken hebben van je eigen lichaam). We got your back. Wij hebben dé route naar het orgasme van jouw chick. Bij deze, de erogene zones van de vrouw. (Spoiler: Er zijn er meer dan haar poes en tieten!) Alles over de erogene zones van de man lees je hier.

De erogene zones van de vrouw

1. Vertrekpunt: de oren

Je zou het misschien niet zeggen als je er zelf aan zit, maar de oortjes zijn enorm gevoelig. En onderdeel van de erogene zones. Veel chicks vinden het enorm chill als je een beetje aan d’r oorlel likt, of een beetje knabbelt. Een prima vertrekpunt om je reis op route du soleil te beginnen. Hier even een waarschuwingsbordjeGa niet met je tong of vinger in dat oorgat lopen porren. De meeste vrouwen vinden dit een no go. 

2. Stop punt: mond, tong en lippen

Vanuit de pittoreske oortjes gaan we naar beneden naar de altijd zachte heuvels van de lippen. Waarschijnlijk weet je hier wel raad mee. Er zitten enorm veel zenuwuiteinden in de tong en lippen. Lekker een potje kopkluiven is altijd bevorderend voor de mood. En vergeet niet even parkeren en stil te staan: een beetje knabbelen kan hier ook geen kwaad. Een plek die uiterst geschikt is voor een ontspannen lunch met eventueel nog een extra keertje tanken in het vooruitzicht. Maar daar zijn we nog niet aan toe nu, dus laat die benzinekraan nog maar even dicht.

3. Afdaling: de nek

De nek staat erom bekend dat hij énorm gevoelig is bij veel vrouwen en staat dan ook hoog in het lijstje met erogene zones. Kussen en likken in de nek is dan ook groen licht. Wat extra aandacht hier kan zeker geen kwaad, neem dus wat gas terug en neem je tijd. Misschien is dit gebied net te noordelijk voor je smaak, maar de temperatuur in het zuiden kan behoorlijk stijgen als je hier voldoende tijd besteed.

Credits: Loume Visser

4: Overnachting: De borsten

Daar heb je ze hoor. Behoorlijk voor de hand liggend natuurlijk, maar deze twee kanjers verdienen hun aandacht. We weten dat je het liefst rechtstreeks naar deze mooie bezienswaardigheid was gaan kijken. Maar zorg er wel voor dat je tijdens de route er naartoe een beetje de tijd neemt voor al de andere mooie dingen die onderweg te zien zijn. Hier geldt wederom: strelen, likken, beetje bijten: alles mag. Maar wel voorzichtig doen, dit gebergte moet nog even mee. Tast haar reactie af en kijk hoe ver je kunt gaan.

5: Bebouwde kom: De onderbuik, navel en onderrug

We gaan wat zuidelijker, en dit ga je voelen. Hier is het weer al wat klammer, maar dit is geen reden om vol gas te geven. Neem juist even wat gas terug terwijl je onderweg bent naar het verre zuiden. De reis naar je vakantie toe kan ook héél leuk zijn. Rij hier lekker langzaam, rustig met je mond of handen eroverheen. Vooral niet te veel haast, dit is zeker geen snelweg.

6: Wegwerkzaamheden: De voeten, benen en dijen

Voor we naar de hoofd-bezienswaardigheid gaan, nemen we even een klein omweggetje. ‘Werk aan de weg’, zullen we maar zeggen. Een flink stukje doorrijden, en dan bevinden we ons bij de benen. Laat je vooral nog even niet afleiden door al het moois wat je onderweg tegen komt. Zo bouw je lekker die spanning op. Als je even wat tijd hebt doorgebracht op deze lange tolwegen zul je merken dat het wegdek wat ruwer wordt. In file hebben we natuurlijk geen zin, dus neem je uiteindelijk rustig de afslag richting de dijbenen. Bedenk je wel dat je hier nog even lekker kunt stoppen voor een peukie langs de weg. Hoe langer je onderweg bent, hoe heter de zomer wordt bij je eindbestemming. Take your time.

7: Bestemming bereikt: De clitoris en vagina

Je hebt een flinke reis achter de rug, en dit ga je voelen. Godsamme wat is het lekker heet op jouw vakantiebestelling. Hoofdstad bereikt, now go to town. Stap in je bootje en ga lekker een potje raften op deze hete rivier. Neem echter niet meteen een duik, het echte avontuurtje bevind zich bij de clitoris. Vaar hier vooral een aantal rondjes en let op haar reactie. Wellicht kunnen je je krachten verdelen en alvast een teentje in het water steken om de temperatuur aan te voelen.  Maar dit laten we aan jou over: succes! Is het water warm genoeg om een duik te nemen? Vergeet dan vooral niet je duikpak: you’re in for a wild ride. 

Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *