Dit eten en drinken zorgt voor nóg betere seks

Er zijn een paar dingen wat voor jou niet te lang hoeft te duren: een tandartsafspraak, visite van je (schoon)familie en de katers. Maar er zijn natuurlijk ook zaken wat voor jou niet lang genoeg kunnen duren: seks! Het laatste wat je wilt, is dat wanneer je de lakens met je vriend(in) of nieuwe vlam deelt, het binnen een paar minuten klaar is.

Eten en seks zijn de basisbehoeftes van een mens. Deze twee basisbehoeftes hebben ook invloed op elkaar. Wanneer je namelijk het juiste voer naar achter hakt, kan dat wel eens zorgen voor een betere sekspartij. Dus maak eens voordat je boodschappen gaat doen een lijstje waar de volgende dingen zeker op staan!

Pure chocolade

Je hebt het waarschijnlijk al 34 keer voorbij zien komen, maar we benadrukken het toch nog even voor je: van pure chocolade word je geil as fuck. Maar naast die hitsigheid van je, geeft donkere chocolade ook het hormoon serotonine af. Hier komt het blijheidsgevoel opdagen. Geil en blij is een solide combi dat voor een heerlijke sekspartij kan zorgen. Wanneer je weer eens op bezoek bent bij je oma en ze biedt je alwéér een chocolaatje aan, pak dan de pure. Oma blij, jij blij, je sekspartner blij.

Drink Ginseng thee

Ginseng is een rare, lelijke wortel waar men thee van maakt. Deze thee is eigenlijk een ‘alles-genezend medicijn’, wat dus ook als toverdrankje werkt als het gaat om seks. Het gonadale weefsels verhoogt het aantal zaadcellen, de seksuele activiteit en de prestaties. Dus in plaats van een fles drank achterover te gooien, drink eens een lekker theetje. Koekje erbij en jij hebt sowieso goede seks.

Knoflook

Hoewel het de gemoedstoestand tijdens een make-outsessie zou kunnen doden, bevat knoflook de allicine verbinding. Hiervan wordt gezegd dat het de bloedtoevoer naar het geslachtsorgaan verhoogt. Dat betekent dat je het langer volhoudt en dat je beiden een sterker orgasme krijgt.

Asperges

Misschien wil je deze groente die je ooit als kind vermeed heroverwegen. Het is dan ook asperge-tijd, dus de perfecte timing om eens lekker voor je dotje te koken. Documenten zeggen dat asperges je een funky plasgeur kunnen geven (want man, wat een stank!) maar het is ook rijk aan foliumzuur. Dit zorgt voor de productie van histamine, een chemische stof die vrijkomt tijdens een orgasme. Halleluja!

Oesters

Lekker een avondje decadent doen heb je soms nodig. Ook al zijn deze glibberige dingen niet helemaal je ding, probeer het dan daarna met een fles champagne weg te spoelen. Oesters bevatten meer zink dan de meeste andere voedingsmiddelen en aangenomen wordt dat dit mineraal het libido kan verbeteren door de productie van het testosteron te verhogen. Een hoger niveau van dit hormoon zorgt voor meer verlangen naar de ander. Zink is ook weer heel cruciaal voor een gezonde spermaproductie en bloedcirculatie.

Vette vis

Als alles wat goed is voor je hart ook goed is voor je liefdesleven, moeten olieachtige koud-watervissen zoals zalm, makreel, sardientjes en tonijn een grote rol spelen in je wekelijkse maaltijdrotatie. Het plannen van een sushi date is dus van groot belang. Dit dierlijke voedsel is rijk aan Omega-3 vetzuren die helpen bij de bloedcirculatie en om alles optimaal te laten werken. Het zorgt bij de mannen dus voor een ferme erectie en bij de vrouwen worden de bloedvaten breder wat zorgt voor een betere doorbloeding én dus een beter orgasme.

Spinazie

Bij Popeye werkte het als een tierelier als hij de blikken spinazie in zijn keelgat smeet. En denk eraan, hij was altijd op jacht naar Olive Oyl, waarschijnlijk omdat hij goed in de stemming zat. In spinazie zit een brok magnesium dat helpt de doorbloeding onder de gordel te vergroten. Het zorgt voor opwinding, bij zowel de man als de vrouw.

Pepers

Niet alleen zorgt het voor wat spicyness op je tong, maar ook voor je seksleven. Hete pepers bevatten capsaïcine dat zorgt voor een warm gevoel en verbeterd de bloedsomloop en de bloedstroom voor erecties. De pepers hebben een onmiddellijk effect, dus probeer ze te eten als je klaar bent om te gaan. Het dessert krijg je vanzelf wel.

Pesto

Pastaatje met pesto is zo in elkaar geflanst en het heeft een dubbele taak (als je het vullen van je maag niet meetelt). Terwijl basilicum je geslachtsdrift en de vruchtbaarheid stimuleert, zitten pijnboompitten vol met zink. En je weet wat ze zegen over zink: meer zink, meer beter!

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *