Exclusieve headliners op By The Creek festival 2018

Na twee stijf uitverkochte edities keert By The Creek dit jaar terug op 7 juli 2018 in het sprookjesachtige natuurgebied Middelwaard. Samen met BASIS, Vunzige Deuntjes en ZeeZout wordt elke stage vertegenwoordigd met een heerlijk eigenzinnige sound. De headliners DJ EZ en Todd Terje zijn in Nederland enkel en alleen op By The Creek te bewonderen. Grootheden als Jonna Fraser, Speedy J, Mall Grab en SBMG voegen zich ook bij hen.

Life is better By the Creek

Daar is niets aan gelogen. Dit festival laat zich ieder jaar inspireren door plekken waar het leven beter is. Eén ver exotisch oord, terrasje in de zon of bovenop je partner: de ideeën zijn eindeloos. Waar dit jaar de inspiratie vandaan komt blijft geheim, maar één ding staat vast: op dit festival ontsnap je aan de stadse drukte.

Hosts

Op het festival zijn er vier stages met hosts uit verschillende genres. De Utrechtse club BASIS neemt het viaduct voor zijn rekening met harde, rauwe techno. ZeeZout ontvangt al jaren vele house legendes en bouwde zo aan een uitstekend repertoire. Vunzige Deuntjes host de meest tropische stage met een mix van RnB en Hip-hop. Last but not least, vind je opzwepende UK-house tunes bij Harbour, de stage van By the Creek.

De kaartverkoop start 27 februari 2018. Dit gaat wéér erg lekker worden!

By The Creek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *