Eerste techno-namen EXIT Festival 2018 zijn bekend

Exit Festival 2018

De organisatie van  het Servische EXIT Festival heeft de eerste techno-namen voor de 2018 editie bekend gemaakt. Richie Hawtin, Amelie Lens en een legendarische b2b set van Adam Beyer en Ida Engberg zijn deze zomer in de Dance Arena te zien.

Servisch paradijs

Elk jaar reizen duizenden festivalgangers af naar het fort van Novi Sad, het toneel van het jaarlijks EXIT Festival. Tussen de deels afgebroken muren wordt tot zonsopkomst gedanst in één van de meest unieke Dance Arena die je maar kunt bedenken. In een kleine vallei, tussen deels afgebrokkelde vestigingsmuren gaan in ieder geval de volgende namen de boel volledig afbreken:

Richie Hawtin – Adam Beyer B2B Ida Engberg – Ben Klock – Amelie Lens – Anastasia Kristensen – DJ Jock – Dušan Nikolić B2B Runy

Maar naast de aandacht voor grote namen wordt er door de organisatie ook flink geïnvesteerd in de underground muziekstromen. Focus van dit jaar: de nacht. Want in de nacht kun je zijn wie je wilt zijn. Daarom gaan alle aanwezige podia tot vroeg in de morgen door. Het terrein zal dit jaar ook weer op een sprookjesachtige manier verlicht worden. Verder blijft het natuurlijk het Oostblok en dat merk je in de portomonee! Hapjes, drankjes, shuttles, het gaat allemaal voor prima prijzen over de toonbank.

EXIT Festival 2018 vind plaats van 12 t/m 16 juli.

Mellowed Out ?

 

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *