Met deze app ervaar je zorgeloos élk festival!

fastlane-2

De festivalzomer is begonnen en dat betekent vaak weer lang in de rij staan voor een drankje of hapje, onoverzichtelijke timetables uitpluizen en constant je vrienden kwijtraken op het festivalterrein. Of toch niet? Met de ‘Fastlane – for festivals app’ van Fastlane, die zondag tijdens het Bevrijdingsfestival in Vlissingen dit jaar voor het eerst te gebruiken is, is dat verleden tijd! 

Fastlane – for festivals

Met de festival app van Fastlane kunnen festivalgangers, ook als er slecht of geen bereik is, eenvoudig de line-up checken, zonder te appen vrienden lokaliseren, en hapjes en drankjes bestellen zonder er lang voor in de rij te hoeven staan. Bij meerdaagse festivals kunnen bezoekers de app zelfs inzetten om een ontbijtje bij de tent te organiseren.

Aanstaande zondag op 5 mei, tijdens het Bevrijdingsfestival in Vlissingen, is de Fastlane app dit jaar voor het eerst te gebruiken. Maar ook later in het seizoen, tijdens andere festivals waaronder Zon Festival, Lago Lago en Komm schon Alter, kan gebruik worden gemaakt van de services die de app biedt. Zelfs als het festivalterrein druk, en het netwerk overbezet is. Door de verbinding en technologie van Vodafone Business werkt de app namelijk dan ook nog. Als je dit festivalseizoen maximaal wil genieten van muziek en gezelligheid, en je je niet druk wil maken over hoe je aan je natje en je droogje komt is de app dus een absolute essential.

Niet alleen festivalgangers profiteren van de nieuwe app. Ook festivalorganisatoren kunnen rekenen op kortere wachtrijen en een boost voor de baromzet. Daniel van Drunen, medeoprichter van Fastlane: “Dankzij de bestelfunctie van de app, die gebruikmaakt van 5G-verbindingen en IoT-technologie van Vodafone Business, kan er met minder personeel meer omzet worden gerealiseerd. En tegelijkertijd kunnen ze festivalgangers een gepersonaliseerde ervaring bieden. Kortom, Fastlane is de festivalapp waar iedereen blij van wordt.

Fastlane-2