Dit zijn de favoriete seksstandjes van vrouwen

Touch
// 1 december 2020
seksstandjes

Iedereen heeft zijn voorkeur, zo ook bij seksstandjes. De keuze is uitgebreid en uit de Kamasutra valt voor iedereen genoeg inspiratie te halen. Toch lijken er een aantal favoriet te zijn. En welke dat voor het vrouwelijk schoon zijn, daar gaan we het vandaag over hebben.

Vrouwen kunnen soms nogal lastig te polsen zijn, daarom zijn wij eens diep in het onderwerp gedoken (no pun intended). Dit zijn de vijf favoriete seks standjes van vrouwen.

Dit zijn de favoriete seks standjes onder de vrouwen

Standje 1: Doggy

Doggystyle is toch wel de número uno favoriet als het gaat om seks standjes onder mannen én vrouwen. Een echte publieksfavoriet dus. Voor vrouwen is het voordeel van deze positie dat de man op deze manier heel diep naar binnen komt. Daarnaast wordt door dit standje ook haar G-spot geprikkeld. Voor de vrouw dus win-win.

seks standjes

Standje 2: Lepeltje -lepeltje

Deze positie zit ergens aan de andere kant van het spectrum. Dit is het ideale standje voor op de luie zondagochtend inclusief katers. Hierbij dus geen lenige houdingen, moeilijke hoeken of ledematen in de lucht, maar gewoon zoals de naam al zegt, lepeltje-lepeltje. Beiden liggen tijdens dit standje beiden met het gezicht dezelfde kant op, mocht een van jullie ’s ochtends dus uit z’n mond meuren, dan is dit standje ideaal. Daarnaast kan hierbij de vrouw als ze echt moe is gewoon rustig blijven of eventueel een beetje meebewegen voor het ritme.

Standje 3: Cowgirl

Ook veel vrouwen klimmen er graag zelf boven op. Hierbij kan zij zelf het tempo, ritme en bewegingen bepalen en heeft ze volledige controle. Girl on top is dan ook vaak de favoriet van de dominantere dames.

seks standjes

Standje 4: Missionaris

Hét standje dat je in films altijd ziet en tevens een grote favoriet van vrouwen is als het gaat om seksstandjes, de missionaris. Veel vrouwen vinden het fijne aan dit standje dat ze hun bedpartner kunnen knuffelen en in de ogen aan kunnen kijken. Daarnaast is deze positie ook ideaal voor vrouwen die wel eens pijn hebben tijdens de seks. Vandaar dat ‘ie ook zo geliefd is.

Standje 5: Reverse-cowgirl

Als laatste hebben we reverse-cowgirl, de tweede van de seksstandjes in dit lijstje waarbij de vrouw de leiding heeft. Het enige verschil met de vorige positie is dat de vrouw, zoals de naam al doet vermoeden, achterstevoren bovenop kruipt. Voor vrouwen is dit fijn omdat ook hier de penis weer diep naar binnen kan en zij zelf de bewegingen, tempo en het ritme zelf kan bepalen.

seks standjes

Credits: Ava Sol

Source :

Manify