Feeld: Tinder voor trio’s (en meer)

Feeld-2

Je hebt Tinder uitgespeeld, maar bent op zoek naar iets nieuws. Feeld (voorheen 3under) is de ultieme hook-up app en wordt ook wel Tinder voor trio’s genoemd. Hebben we je aandacht? Cool. In Amerika is de app al retepopulair en begint in Nederland nu ook aan populariteit te winnen.

Feeld is rechttoe rechtaan: je komt hier voor een erotisch avontuur. Als single of koppel, ieder mens heeft verlangens en met deze app vind je hiervoor de juiste partner(s). Geen gedoe of moeilijke dates. De intentie is seks. Plain and simple.

Zo werkt het

In tegenstelling tot andere dating-apps hoef je geen profiel aan te maken met eigen naam. Op Feeld kies je een alter ego, noteer je jouw seksuele verlangens en je kunt aan de slag. BDSM, submissive, dominant, voeten, worstelen, bijten, spugen: je komt het allemaal tegen. Ook zijn alle geaardheden gerepresent, maar komt het gros toch voor een trio of een ouderwets potje swingen. Ideaal voor wanneer je niet uit bent op een relatie en een erotisch avontuurtje wilt ontdekken.

Feeld
Credits: Feeld
Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *