Op dit festival werk je aan je karmapunten

Festival Mundial 2018

Eerlijk is eerlijk. We kunnen allemaal wel wat karmapunten gebruiken. Nu hoef je niet meteen twee jaar vrijwillig in een weeshuis te werken, of voor de rest van de zomer het klooster in te gaan. Maar wat doen voor de mede-mens is een kleine moeite. Helemaal als je ze al kunt scoren door naar een festival te gaan. Jep, dat hoor je goed. Op Festival Mundial 2018 dans je de karmapunten aaneen.

Karmapunten

De focus van Festival Mundial ligt op duurzaamheid en de mindfulness van bezoekers. Ze worden op een leuke, interactieve manier voorgesteld aan een bewuste manier van leven waar ‘ontdekken’ centraal staat. Een ontdekkingsreis in verschillende dimensies: van muzikaal plezier, culinair genot tot inspirerende sferen.

Festival Mundial 2018

De voorbereiding voor het omtoveren van de Tilburgse Spoorzone op 23 en 24 juni zijn in volle gang. Het wordt en heus speelterrein waar bezoekers worden getrakteerd op spectaculaire acts, lekker eten en een verrassende randprogrammering. De eerste namen zijn inmiddels bekend gemaakt, zo komend onder andere: Amartey, Ebo Taylor, España Circo Este, FATA BOOM, Funkenizers, Konono No1 & Aero Manyelo, La Sra, Tomasa, Nubiyan Twist, Orlando Julius & The Heliocentrics, Sean Koch, Secret Rendezvous, TheColorGrey, The Cool Quest en The Mauskovic Dance Band naar het festival.

Dus wil jij deze zomer aan je karmapunten gaan werken? Festival Mundial is the place to do so!

Festival Mundial

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *