Festivalgadget: een heuptasje voor je schoen

Pocket Slip OX-1

We weten natuurlijk dat het altijd handig is om iets bij te hebben waar je je spullen in bij kunt houden tijdens een feestje of festival. Je zult niet de eerste zijn die zijn/haar telefoon, portemonnee en waardigheid verliest tijdens het slagveld wat ee festival heet. Het liefst natuurlijk een fanny pack, want die zijn superhandig, klein én zien er ook nog eens fashionable uit. Nu heeft Converse een uitvinding die het ‘heuptasje’ naar de next level tilt: de Pocket Slip OX. Dit wil je gewoon rocken!

All Star Pocket Slip OX

Er is nu een Converse Chuck Taylor All Star met een mini-schoentasje. De schoen draagt als het ware een heuptasje en is de nieuwste accessoire van de schoen. De bovenkant is gemaakt van het traditionele canvas en is te krijgen in verschillende kleuren. En omdat je in het dagelijks leven niet zo moeilijk wilt doen, is de schoen een ‘slip-0n’. Dat betekent dus nooit meer je veters strikken, maar gewon in de schoen stappen. Uiteraard vind je ook het bekende logo ook  op de schoen én tas, zodat iedereen kan zien dat je geen namaak bij de Zeeman hebt gekocht. Ben je nu helemaal verliefd geworden op de *adem in* Converse Chuck Taylor All Star Pocket Slip OX?*adem uit*

De schoenen zijn online te bestellen op de Japanse Converse shop en tik je voor een kleine 80 dollar op de kop. Wij zijn benieuwd hoe vaak we deze festivalgadget gaan tegenkomen komende festivalzomer.