Herbeleef je favoriete festivalmomenten met unieke FestivalStories puzzel

FestivalStories

Het festivalseizoen is, met traditiegetrouw Mysteryland als afsluiter in het laatste weekend van augustus, ten einde. Maar daarmee is in 2020 zowat ook de enige traditie genoemd, want door het Corona-virus kon er een dikke streep door onze festivalagenda. Met FestivalStories kun je echter je mooiste festivalmomenten opnieuw beleven. Na een eigen foto te uploaden op de website, wordt deze afgedrukt op een puzzel en thuis afgeleverd. De puzzel is 40 x 55 cm en bestaat uit 500 stukjes. Goed voor 1 à 2 avonden spelplezier. Na het maken van de puzzel kan deze aan de muur worden gehangen voor een blijvende festival herinnering.

FestivalStories

Het idee van FestivalStories is afkomstig van Jasper Kersten en Shirin Saffari. Vrienden met een gezamenlijke hobby: het bezoeken van festivals. Die werden echter allemaal uit de agenda geschrapt. Om de tijd te doden begonnen ze onder meer met puzzelen en dat leidde tot FestivalStories. Jasper: “Ik baalde enorm dat het festivalseizoen dit jaar niet doorging. Zoveel mooie herinneringen worden op festivals geboren! Daar wilde ik graag iets mee doen.” Shirin vult aan: “We dachten: hoe tof zou het zijn om één van je mooiste festivalherinneringen op een puzzel te hebben. En een puzzel is dubbel leuk. Tijdens het maken komen alle verhalen omhoog en erna kan je hem ook als herinnering aan de muur hangen!”

Het bestellen van een FestivalStories puzzel is eenvoudig: je uploadt een foto via FestivalStories.nl/bestellen, positioneert dit beeld zelf optimaal, vult je betaalgegevens in en bevestigt de bestelling. Niet alleen leuk te krijgen, maar ook om te geven.

FestivalStories-1
Credits: Aranxa Esteve