Zo kom je een festivalweekend vol regen droog door

Als het in Nederland een aantal dagen mooi weer is geweest, is het afwachten wanneer de pleuris uitbreekt en het keihard gaat onweren.  Nu is het niet zo’n probleem als je achter in de tuin zit, op het strand wordt het al iets minder aangenaam, maar op een festivalweekend is het best een ellende wanneer héél je hebben en houden zeiknat wordt. Met deze tips verdwijnen die zorgen als sneeuw voor de zon.

Zo blijf je droog op een festival

Zet je tent op palen

Dit werkt voor het merendeel van ons land, dus waarom niet op een festivalcamping. De regen loopt netjes onder je tent door en voorkomt een hoop gescheld. Vergt misschien wat meer voorbereiding, maar een voordeel is dat die zatte buurman niet over je tent begint te zeiken wanneer jij en je festivalliefde lichaamssappen uitwisselen. Oke, je komt misschien wat lastiger je tent binnen als je zo zat als een tor bent, maar je moet nu eenmaal prioriteiten stellen.

credits: Wikimedia commons

Trek je wetsuit aan

Net als met alle mooie festivalkledij dat op dit moment in de winkel ligt, hebben zo ook wetsuits in mooie printjes. Je hoeft je heel het weekend geen zorgen te maken dat je doorweekt raakt. Je overige shit wikkel je ook gewoon allemaal in een wetsuit. Kost je een duit, droog is droog.

credits: Kristen MacAdams

In een aquabal

Waarom in het water lopen als je ook óp het water kunt lopen. Juist, met een aquabal doe je precies dat. Ontworpen om het water buiten te houden blijf jij 100% droog én hoef je ook geen tent mee te nemen. Voor wat privacy ‘s nachts laat je er iemand een zeiltje overheen donderen. Daarnaast kun je ook binnen no-time vooraan bij de mainstage staan als je over de hoofden van alle pleps rent. Sick!

Source: Imgur

Neem niks mee

Wat je niet meeneemt kan niet nat worden. Kom in je mooiste bikini of speedo en zorg dat je een one-nightstent fixed. Als man doe je dat trouwens met deze tips. Hoef jij je shit allemaal niet mee te zuilen naar de festivalcamping en is het enige wat nat wordt je swimwear. En dat mag nat worden.

Heb schijt

Als je echt droog wilt blijven moet je natuurlijk gewoon lekker thuis blijven. Het blijf Nederland en daar kan het nu eenmaal regenen, ook in de zomer. Je kunt lekker meehuilen met de wolken maar daar wordt het echt niet droger van. Als je jezelf druk maakt om een beetje nat te worden ben je het festival niet eens waard. Ga lekker genieten, je bent op een festival met bier leuke mensen en toffe acts. Schuif lekker een keer door de modder, wat kan jou het schelen?

Via: pxhere.com
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *