Fetisj Friday #10 Dendrofilie

dendrofilie
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Infantilisme

Een bootje op het water, een heerlijk festival midden in het bos of bijkleuren op het strand. De natoer kan af en toe zorgen voor de meest heerlijke momenten. Bij de een in net iets sterkere mate dan bij de ander. Hoewel meer mensen wel van een harde stam houden, zal deze definitie bij dendrofielen anders gepenetreerd geïnterpreteerd worden. Zij kicken er namelijk op om intiem te zijn met bomen.

Fetisj Friday #10 Dendrofilie

Dendrofilie is een liefde voor bomen. Het bestaat in allerlei soorten en maten. In sommige gevallen gaat het puur om respect voor bomen en het verlangen om ze te beschermen en te verzorgen. Beter bekend als de boomknuffelaars. Bij anderen gaat het om het fysieke contact met bomen. Een gat in een boom zien zij als de perfecte kans om hun stam (of takje) in te steken. Weer een ander hoeft de bomen niet aan te raken, maar genieten extreem om in de buurt van bomen te zijn. Een potje seks in het bos is voor hen botertje geil!

Zo is cultoer 

Vroeger geloofden sommige culturen dat bomen symbolen waren van vruchtbaarheid. Zij beoefenden seksuele rituelen met bomen en trokken zichzelf bijvoorbeeld af in het bos. Die rituelen komen vandaag de dag niet meer sterk voor in culturen.

Waar het verlangen van dendrofielen dan vandaan komt? Dat is onduidelijk. Het is maar net waar jij jouw zaadje het liefst plant.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *