Fetisj Friday #11 Katoptronofilie

Katoptronofilie
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Dendrofilie

Op bed een wiepje maken en even in de spiegel kijken wat voor goddelijk lichaam je hebt. Jij hebt je er vast wel eens schuldig aan gemaakt. Groot gelijk heb je, want soms wil je gewoon even checken hoe dat ene standje er van een andere kant uitziet. Sommige slaan er iets verder in door. Zij hangen het liefst hun hele kamer vol met spiegels. Eén grote orgie, maar dan net iets anders.

Fetisj Friday #10 Katoptronofilie

Katoptron is het Grieke woord voor spiegel. Personen met katoptronofilie hangen er het huis het liefst helemaal vol mee. Boven de bank in de woonkamer of aan het plafond in de slaapkamer. Er kunnen niet genoeg spiegels hangen in zijn of haar huis. De een heeft het liefst seks voor spiegels en een ander houdt het bij een potje rukken voor een spiegel. Lekker eenzaam.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het geilste van het land?

Hoewel veel mensen niet bekend zijn met deze fetisj, zal een groot deel wel houden van seks voor spiegels. Soms is het puur veel plezier. Gewoon een keer wat anders. Een diepere laag kan te maken hebben met de behoefte om jezelf te reflecteren en te bekritiseren. Of een grote dosis narcisme. Het vermogen om jezelf te spiegelen aan een ander is ver te zoeken.

De Amerikaanse artiest Ne-Yo zong er in 2006 al over. Can we make love in front of a mirror?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *