Fetisj Friday #12 Nasofilie 

Nasofilie 
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Katoptronofilie

Van het ene lichaamsdeel word je geiler dan van het ander. De ene vrouw wordt opgewonden van een stevige partij schouders, terwijl een andere vrouw warm loopt van grote mannenhanden. Of zijn derde been. Mannen zijn vaak fan van billen, borsten of beide. Simple as that. Een lichaamsdeel dat veel minder wordt genoemd is de neus. Wij zullen je met de neus op de feiten drukken, want uiteraard is hiervoor een fetisj. Hoe kan het ook anders.

Fetisj Friday #12 Nasofilie

Hoewel op z’n Italiaans iets heel anders betekent, is naso in het Italiaans neus. Personen met nasofilie vinden dit het neusje van de zalm. De een houdt van een specifieke vorm: een Griekse neus, een adelaarsneus, een wipneus of een neus met bobbel. Een ander gaat het juist om een specifiek gebied. Doe deze persoon maar grote neusgaten en een lange neusbrug!

De perfecte neus gevonden? Dan kan de fetisj tot uitdrukking komen door fysiek contact en interactie. Een goed partijtje neuzen gebeurt al in andere landen. Sommige gaan een stap verder en hebben fantasieën over het penetreren van de neusgaten. Te hopen dat de een grote neusgaten heeft of de ander een micropenis.

Nasofilie is zeker niet alleen iets van deze tijd. In de 19e eeuw benoemde Sigmund Freud de neus al een fallussymbool. Beter bekend als een object in de vorm van een stevige mannenpenis. Niets voor jou deze fetisj? Let it go en steek je neus niet in andermans zaken. Al zal een nasofiel dat maar al te graag wél doen.

Nasofilie 
Giphy
Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *