Fetisj Friday #13 Crush fetisj

crush fetisj
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Nasofilie

Je achtervolgt al heel de middag een vlieg die irritant zit te zoemen. Telkens weet hij te ontsnappen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en wordt vervolgens ook nog de kast opgejaagd. Net toen je dacht dat je de vlieg kwijt was zie je hem verschijnen op de vloer. Je sluipt er voorzichtig naartoe en trapt hem dood. Rest in peace, motherf*cker! Voor jou betekende het niets meer dan rust in je hoofd, maar voor iemand met een crush fetisj betekent het zoveel meer. They have a crush on it! 

Fetisj Friday #13 Crush fetisj

Een voet die voorwerpen, voedsel of kleine dieren als insecten verplettert. Dat is hetgeen waar iemand met een crush fetisj geil van wordt. Het kan op blote voeten, slippers, hoge hakken of sokken in sandalen. Net waar je het hardst op gaat. Het komt in twee vormen voor: soft crush en hard crush. Deze eerste vorm is de vrij onschuldige versie. Hierbij worden levenloze objecten – zoals een hamburger – of kleine ongewervelde dieren – zoals een slak – platter getrapt dan een pannenkoek.

De extremere variant gaat over het verpletteren van grotere dieren. Reptielen, vogels en zoogdieren belanden hierbij onder de schoen. Gewoon dierenmishandeling in mijn ogen. Als je dan toch al kickt op deze fetisj, geven wij de voorkeur aan een toren van vijf hamburgers die worden verplettert met een blote voet (psst, 7 minuut 54 in het filmpje). Honger? Nu niet meer.

https://www.youtube.com/watch?v=3MxY-Nz54Z4

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *