Fetisj Friday #14 Urolagnie

Urolagnie
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Crush fetisj

Als wij Patricia Paay zeggen, zeg jij:plasseks! Heel goed, het filmpje werd verspreid via the webs en internethelden gaven massaal hun mening. De een houdt ervan en de ander richt zijn of haar pisstraal liever in het toilet. Ieder zijn ding, maar je doet er in ieder geval niemand kwaad mee. Moet dus zeker kunnen anno 2019. Wel van te voren even vragen aan de ander. Onverwachts een straal pis tegen je hoofd aan krijgen is minder prettig. Je doet het dan namelijk gegarandeerd in je broek van angst. Overigens wel hetgeen wat een liefhebber ervan maar al te graag zou willen.

Fetisj Friday #14 Urolagnie

Het is een combinatie van de Griekse woorden ouron (lees: urine) en lagneia (lees: wellust). De term urolagnie klinkt interessant, maar wij houden het liever bij de simpelere term plasseks. Het bestaat in lichtere vormen – voor zover het kan – en in extreme vormen. Zo vindt de een het zien van plas van een ander al geil, terwijl het bij een ander gaat tot het drinken van plas. De eerste persoon vindt iemand zien plassen al hondsgeil, maar de voorkeur van de tweede persoon gaat naar plas over zich heen krijgen. Hello golden shower! 

Ook komt het voor in de vorm van kledingplassen. Daarbij wordt een persoon opgewonden van het plassen over de kleding van iemand anders of iemand zien plassen over eigen kleding. Het liefst met een beetje plas over zijn of haar lichaam. Dat warme gevoel van druppende pis over je lichaam zou namelijk zeer ontspannen zijn. Zéééér ontspannen.

Een andere variant is het menselijke urinoir. Binnen de BDSM-gemeenschap onder een aantal mensen erg geliefd. Je kan je er vast iets bij voorstellen. Een onderdanige krijgt plas over zijn gezicht gekletterd, terwijl de dominante het lekker laat lopen. Niet te hopen dat de dominante een volle blaas heeft. Of juist wel als je het genieten vindt. Zolang jij je niet in de zeik laat nemen, heeft het in ieder geval een goed eind.

Giphy

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *