Fetisj Friday #15 Feedism

feedism
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Urolagnie

Liefde gaat wel eens door de maag, maar personen met feedism doen daar nog een schepje friet bovenop. Zij zien iemand maar al te graag groeien in de breedte. In de ochtend wordt er een bak ijs leeg gelepeld, in de middag wordt er een hamburger naar binnen geschoven waar het vet er vanaf druipt om vervolgens in de avond nog een kapsalon naar binnen te werken alsof het een calorieloze maaltijd is. Niets is te vettig. Wij van Mellowed zijn ook niet vies van een vettige hap in de nachtelijke uurtjes. Alleen is er – hoe moeilijk dit vaak ook is – een grens. Eindigend in een bed met hangend vet aan beide kanten zien wij dan ook niet zo zitten.

Fetisj Friday #15 Feedism

Feedism is een variant van de vetfetisj.  Een feeder geniet er namelijk van iemand anders te helpen om het gewicht omhoog te krikken. De andere variant zijn feedees. Zij zien zichzelf juist het liefst groeien in de breedte. De ene persoon fantaseert over het aankomen van slechts tientallen kilo’s, terwijl het bij een ander gaat tot volledige immobiliteit. Zij zien nog minder daglicht dan die ene eenzame fappende vriend van je. Als zij écht naar buiten moeten worden, komt daar een hijskraan aan te pas. Niet best.

Dat dun hét ideaalbeeld is, zijn wij absoluut niet mee eens. Niets mis met vrouwelijke rondingen en love handles waar jij je aan vast kan klemmen. Zodra je begint te waggelen gaat dat aankomen nét iets te ver. Tel daar het feit bij op dat een feeder zijn volle gewicht in de strijd werpt om het lichaam van iemand anders aan te tasten. Het gaat soms zo ver, dat het slachtoffer volledig afhankelijk wordt van de feeder. Wij vinden deze fetisj dan ook maar zwaar op de maag liggen.

Hoe gaat feedism er in de werkelijkheid aan toe? Check dan deze docu van Munchies!