Fetisj Friday #17 Cast Fetish

Touch
// 23 augustus 2019
Cast fetish
We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.

Vorige week: Melissaphilia

Een stukje gips op je lichaam wordt meestal niet als héél fijn ervaren. Je zal net zien dat jij iets breekt wanneer de week erop een hittegolf is. Dat wordt voor jou niet afkoelen in het zwembad. Jammer joh. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de jeuk en de stank. Het mag duidelijk zijn: het is over het algemeen geen pretje. Laten daar weer een aantal fetisjisten zijn die er nét iets over denken. Breken, gipsen en geilen!

Fetisj Friday #17 Cast fetish

Cast fetish is in het Nederlands bekend als het gipsfetisjisme. Je treft de liefhebbers hiervan op de hele wereld aan. Vaak worden zij opgewonden van het feit dat zij zichzelf niet meer optimaal kunnen bewegen. Een ander deel beschouwt de afwisseling van zachte huid met hard gipsverband juist als opwindend. Jong of oud, je treft ze in alle leeftijdscategorieën aan. Al gaat de jonge generatie liever met kunststofgips aan de slag en de oudere gipsfetisjisten met authentiek gips uit de prehistorie. Of zoiets.

Gips, gipser, gipst

Uiteraard is de een extremer dan de ander. Zo zijn admirers al tevreden bij het bewonderen van het gipsverband bij andere personen. Belangrijk puntje daarbij is of het gaat om vrijetijdsgips of medisch gips. Een stap verder kom je bij de castees. Zij hechten geen waarde aan het zien van het gips, maar willen het voelen. Meestal gaat het dan om vrijetijdsgips voor een paar uur. Een minderheid geeft de voorkeur aan medische gips. Jup, daar komt de extreme groep om de hoek kijken. Zij vragen jou vrijwillig om hun met een honkbalknuppel op de arm te slaan, zodat zij in het gips moeten. Okeh.

Dus, moet jij je agressie kwijt? Zoek dan even deze extreemste groep op in de cast fetish community. Sla niet te hard, want voor jou is er ook gips vriend!