Fetisj Friday #2 Vorarefilie

Vorarefilie
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Tripsolagnia

Sommige fetisjen zijn wat makkelijker uit te voeren dan een ander. Deze week eentje in de categorie ‘totally unmöglich’. Een aantal personen op deze wereld zouden namelijk maar al te graag opgeslokt willen worden door een ander persoon of wezen. Niet langzaam, maar gewoon hap, slik, weg. In één keer, glijdend door de strot van iemand anders. Hoewel, er zijn er ook een paar bij die de voorkeur geven aan kauwen. De mensen die deze fetisj hebben zullen wel een probleem tegenkomen: de wet laat het namelijk niet toe. En dat is maar goed ook.

Vorarefilie

De fetisj wordt vorarefilie genoemd. Een samenstelling van het Latijnse vorare (inslikken) en het Griekse philía (houden van). Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten: soft vore en hard vore. Bij dat eerste zal je geen bloed zien tijdens het inslikken. Als een glibberige, lange worm verdwijn je in een zwart gat. Hard vore gaat er – zoals de naam doet vermoeden – net iets heftiger aan toe. De persoon wordt eventueel verscheurd en er wordt veel op hem/haar gekauwd. Erotisch kannibalisme, ja het bestaat, kan je zien als een vorm van hard vore. Die persoon wenst namelijk ook dat hij gegeten wordt een ander mens of dat hij zelf iemand opeet. What the actual f*ck!

Lekker fantaseren

Bij vorarefilie fantaseren ze niet enkel om opgegeten te worden door personen. Er wordt gefantaseerd over hoe de prooi verdwijnt door de strot van slangen, planten, draken en dieren. Het hoogtepunt: het zien van de prooi in de buik van diegene die hem of haar inslikte. Don’t worry. Degene met vorarefilie zullen genot halen uit games als Kirby en de film the Blob uit de jaren 50. Geniet ervan zouden wij zeggen, zolang je maar niemand echt doorslikt.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *