Fetisj Friday #20 Maiesiophilia

maiesiophilia
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Somnofilie

Je kon het weer eens niet laten: je hebt een nacht doorgebracht bij die ene flirt. Een aantal weken later gaat je telefoon. Het is je flirt. Terwijl jij verwacht dat deze persoon opnieuw een wilde avond met je wilt doorbrengen, gaat het dit keer over totaal iets anders. Ze is zwanger. Sorry, wat zei je daar?! Completely in shock. Voor de meeste onder ons een ware nachtmerrie. Begrijpelijk. Zit je ongepland natuurlijk niet op te wachten. Voor een klein deel is het echter hun natste droom!

Fetisj Friday #20 Maiesiophilia

Maiesiophilia. Geen idee hoe je het uitspreekt, dus wij houden het liever bij zwangerschapsfetisjisme. Hierbij wordt een zwangere vrouw gezien als iets erotisch. Voor de fetisjisten gaat het om meer dan alleen een ronde buik. De een laat er fantasieën op los over de bevalling en de ander richt zijn aandacht op groter wordende lichaamsdelen. Weer een ander gaat heerlijk op de gedachtes dat de vrouw zich moeilijker kan bewegen en wel een handje kan gebruiken bij het aankleden.

In sommige gevallen is een echte zwangerschap niet eens nodig voor opwinding. Een rond buikje door d’n drank of een vettige hap voldoet al aan hun eisen. Toch wel een betere optie dan ongepland een zwangerschap op de kop tikken. Dus, pilsje erin en draaien op die buik. Make the maiesiofetijsist happy again! 

maiesiophilia
Giphy

 

Source :