Fetisj Friday #21: Climacophilia

Climacophilia
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige keer: Maiesiophilia

Vandaag een héél vreemd eendje in de wondere wereld van fetisj. Het draait om een trap, een persoon en wellicht een paar gebroken botten. Jep, dat hoor je goed. Wij moesten ook even checken of we niet voor de gek werden gehouden, but we can assure you, dit fetisj is net zo echt als alle regen dat vandaag uit de hemel valt.

Climacophilia

Bij climacophilia wordt je niet geil van het klimaat, maar wordt je opgewonden door van de trap te flikkeren. Hoe hoger hoe beter, hoe stijler, hoe beter.

Mensen die lekker gaan op dit fetisj kunnen letterlijk een orgasme krijgen terwijl ze met hun stuitje over de treden ketsen. Over het fenomeen climacophilia is nog amper onderzoek naar gedaan, maar er wordt aangenomen dat er een neurologische reden achter zit. Er zijn een paar boeken en een handvol artikelen over het onderwerp geschreven, maar geen echte casestudy’s, waardoor er nog weinig over bekend is.

Wél duidelijk is dat dit niet één van de veiligste fetisjen is. Zo, dat was genoeg internet voor vandaag.