Fetisj Friday #3 Looners

looners
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Vorarefilie

De ene persoon gebruikt een ballonnetje om negen maanden later geen kind van zichzelf te hebben rond lopen, terwijl een ander het gebruikt om een lachkick te krijgen. Vandaag hebben we het over de mensen die er seksueel hartstikke lekker op gaan. Deze zogeheten ‘looners‘ hebben fantasieën bij de kleurrijke, opblaasbare rubbers. Geen ballonnen die je op familiefeesten tegenkomt, maar het liefst grote, stevige, ronde ballonnen die nauwelijks kapot zijn te krijgen.

Balonnen festisj

Je hebt twee verschillende type looners: poppers en non-poppers. De poppers gaat het vooral om het laten knappen van de ballon of net de seconde voordat de ballon uit elkaar knapt. De spanning die het met zich meebrengt zal je vast herkennen. Je blaast een ballon steeds verder op en het is wachten tot het moment dat die zal klappen. Bij sommige personen levert dat een flinke dosis adrenaline op en gaan daar lekker op. Daarnaast herinneren de ballon hen vaak aan een vroegere gebeurtenis. Zo kan het zomaar eens voorkomen dat zij ooit een een prachtige vrouw met grote lippen en een boezem waar je u tegen zegt een ballon hebben zien opblazen. Als de looner vervolgens zelf met een ballon aan de haal gaat, komt die herinnering naar boven. De fetisj draait vaak dan ook niet alleen om de ballon, maar de combinatie van gedachtes en de kenmerken van een ballon: rondingen, latex en geschikt om erin te knijpen.

De non-poppers willen juist niet dat de ballon klapt. Zij hebben dan ook een hele andere beleving aan de ballonnen fetisj. Deze personen hebben een emotionele band met het opblaasbare rubbertje. De non-popper ligt, speelt en knuffelt met de ballon. Laten knappen is voor hun zeker geen optie, want zij zien hun geliefde ballon dan sterven. Ball-on, game on!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *