Fetisj Friday #34: Actirasty

Actirasty
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige keer: Psychrophilia

Waneer de temperaturen stijgen, gebeurt er iets van binnen. Iedereen is ineens stukken vrolijker, mensen lachen meer en we hebben over het algemeen een beter humeur. Totdat de warmte meer dan drie dagen aanhoudt, want dan begint de gemiddelde Nederlander te zeiken dat ze het té warm hebben. Het is eigenlijk nooit goed, maar voor mensen met Actirasty kan de zon niet vaak genoeg schijnen.

Actirasty

We weten allemaal dat de zon heet is, maar hitsig worden van de zon is een ander verhaal. Actirasty is het opgewonden raken van zonnestralen. Ze zijn allergisch voor de schaduw en bakken zichzelf het liefst oranje op de Spaande costa’s. Op bewolkte dagen duiken deze mensen massaal onder de zonnebank om hun verlangen naar UV te vervullen. Heeft er iemand zonnebrand?