Fetisj Friday #36 Knismolagnia

Knismolagnia
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige keer: Katoptronophilia

Heb je je wel eens afgevraagd waarom een lichte kietel-sessie wel eens kan leiden tot seks? Het soort kietelen waarbij je elkaar maar lichtjes aanraakt? Misschien komt het gewoon omdat jullie elkaar overal aanraken tijdens het kietelen, maar het kan ook zomaar dat je een fetisj hebt voor Knismolagnia, oftewel een kietel-fetisj!

Knismolagnia

Laten we beginnen met het feit dat knismolagnia een ander soort kietelen is dan het soort waarvan je als een spastische kat over de bank stuitert. Het gaat hier om het soort kietelen waarvan je geen lachbui krijgt. Je zou het ook kunnen zien als kriebelen. Als het om een fetisj gaat, dan kan knismolagnia het voorspel zijn, maar ook de hele act. Als je echt een fetisj voor knismolagnia hebt, dan hoeft er niet eens een seksuele activiteit, of een naakt lichaam bij te komen.

Wie van knismolagnia houdt hoeft niet per se de persoon te zijn die gekieteld wordt, het kan ook gaan om iemand anders kietelen, of alleen iemand gekieteld zien worden. Het komt er dus op neer dat je een knismolagnia fetisj hebt als je opgewonden wordt van kietelen in alle vormen en maten. Tickle fight!