Fetisj Friday #37 Xylophilia

Xylophilia-1
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige keer: Knismolagnia

Er is natuurlijk niets mis met het vinden van de schoonheid in de natuur. Van kristalhelder water tot een zonsondergang achter een prachtige bergtop, de wereld waarin we leven is op zoveel manieren magisch. Nu is het waarderen van de natuur één ding, maar er opgewonden van raken gaat zelfs nog een stapje verder. En hoewel Moeder Natuur prachtig is, ze is niet op zoek naar een one night stand.

Xylophilia

Degenen die wél seksuele gevoelens krijgen van de natuur, voor hout om specifiek te zijn, lijden aan xylophilia. Of het nu gaat om een tak die nog aan de boom zit, of een pallet vol groente bij de Lidl, een fetisj voor hout is niet de meest veilige. Splinters in je edele delen? No thanks!