Fetisj Friday #38 Stygiophilia

Stygiophilia
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Xylophilia

We zondigen allemaal wel eens. Maar mensen met de fetisj stygiophilia voelen zich aangetrokken tot kinky, ‘sinful’ seks waarvan ze hopen dat ze daardoor in de hel belanden. Beetje weird, I know.

Stygiophilia

De term komt van een combinatie van het woord ‘Stygian’, een bijvoeglijk naamwoord dat alles beschrijft dat betrekking heeft op de rivier de Styx (de rivier van de hel), en philia, wat liefde betekent.

Het is niet zozeer de seks zelf waar stygiofielen opgewonden van raken, maar de gedachte aan verdoemenis en het idee om omringd te zijn door het hellevuur. Bij sommige gaat het zelfs zo ver dat ze fantaseren over seks met de duivel. Genoeg internet voor vandaag!