Fetisj Friday #5 Dacryfilie

[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Fornofilie

De gemiddelde persoon geniet er niet van als je iemand ziet huilen. Als je bezit over een beetje inlevingsvermogen, vraag jij jezelf direct af wat er aan de hand is. De andere groep personen weet niet goed hoe ze met huilende mensen moeten deal en maken dat ze wegkomen. Iemand troosten is niets voor jou. Mensen die dacryfilie hebben behoren tot geen van deze groepen. Zij kunnen het juist wel waarderen als iemand een traantje wegpinkt. Het liefst zo veel mogelijk, jankerds!

Fetisj Friday #5 Dacryfilie

Je hebt twee verschillende vormen, waarbij de ene vorm heel wat wegheeft van sadisme. Hierbij laat de een opzettelijk zijn of haar partner huilen, maar heeft hier wel toestemming voor gekregen. Wel belangrijk. De manier waarop de persoon aan het huilen gemaakt wordt kan er soms heftig aan toegaan. Zo kan een hele reeks aan scheldwoorden iemand emotioneel raken of komen er zelfs marteltechnieken aan te pas. Je moet er maar zin in hebben.

De andere vorm van dacryfilie gaat er minder lomp aan toe. Hierbij wordt degene met deze fetisj opgewekt door enkel te kijken naar personen die huilen. De reden waarom er gehuild wordt verschilt sterk. Zo kan het huilen bij een dramafilm al zorgen voor heel wat opwinding. Genieten, dat emotionele gedoe met elkaar! Nat worden krijgt dankzij deze fetisj opeens een dubbele betekenis.

dacryfilie
Giphy
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *