Fetisj Friday #6 Mechanofilie

Touch
// 7 juni 2019
We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.

Vorige week: Dacryfilie

Sommige mannen hebben een grote liefde voor auto’s. De een krijgt al een harde bij het horen van het gaspedaal dat stevig wordt ingetrapt, terwijl een ander begint te kwijlen om het uiterlijk van een klassieke auto. Ieder heeft zo zijn eigen fascinaties. Een aantal daarvan gaat nog een stap verder. Zij worden namelijk ook écht opgewonden van bolides.

Fetisj Friday #6 Mechanofilie

Mechanofilie is een fetisj waarbij de personen een seksuele aantrekkingskracht hebben op machines. Van fietsen tot aan motorvoertuigen en van helikopters tot aan schepen. Het zou bij ongeveer 5.000 mensen op de wereld voorkomen.

In sommige landen wordt het als een misdrijf behandeld. De daders worden na vervolging zelfs in een register van zedendelinquenten geplaatst. Op zich niet heel gek, want je zit er natuurlijk niet op te wachten als een vreemde zijn leuter in de uitlaat van jouw auto steekt. Als het zijn eigen auto is: be my guest! 

De bekendste mechanofiel ter wereld

Edward Smith heeft seks gehad met meer dan 1.000 auto’s. Zijn zoektocht naar de ware heeft zeker wat opgeleverd. Het pareltje van Smith is de witte Volkswagen Kever met de naam Vanilla. Inmiddels al meer dan 35 jaar in zijn bezit en nog altijd gelukkig. Al maakt hij toch wel eens een uitstapje naar Cinnamon (zijn Opel GT uit 1973) of Splash (zijn Ford Ranger pickup uit 1993). Vanilla wil hier niets van weten en negeert haar spiegels op deze momenten. Heel verstandig! We willen haar natuurlijk niet terugvinden op een autokerkhof.