Fetisj Friday #7 Maschalagnie

[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Mechanofilie

Over het algemeen raken personen niet opgewonden van een harige oksel waar de meeste vreemde geuren vandaan komen. Een fetisj zou een fetisj niet zijn als een specifieke groep hier juist wel warm van loopt. De een wilt de oksel het liefst behaard en de ander wordt aangetrokken door een bepaalde geur. Van snuiven tot likken en van penetreren tot kussen. Het kan allemaal anno 2019!

Fetisj Friday #7 Maschalagnie

Personen met maschalagnie willen niets liever dan een oksel om zich heen. Het kan de geur zijn van een oksel, de aanraking met een oksel of het uiterlijk van de oksel. Deze laatste groep beweert dat een oksel wel wat wegheeft van een vagina. In combinatie met wat meer haar zou het voor sommigen een nóg fijner gevoel geven. Er zijn vele opties voor deze fetisj. Een aantal wilt dan ook juist liever het object zijn en wordt botertje geil als er aan zijn of haar oksel wordt gelikt of geroken.

Op zijn Italiaans

Op zijn Grieks (via de achterdeur), op zijn Frans (een blowjob) of op zijn Russisch (tussen de borsten). De ene term komt bekender voor dan de ander. Sommige mensen met maschalagnie doen het maar al te graag op zijn Italiaans. Beter bekend als okselseks of in het Engels bagpiping. Juist, doedelzakken.

Nu vraag jij jezelf vast af wat een oksel en een doedelzak gemeen hebben. Beeld je even in: de man legt zijn leuter op de oksel van zijn partner. Deze persoon drukt de bovenarm tegen zich aan. Open, dicht, open, dicht. Precies de beweging die je met een doedelzak ook maakt. Hoe harder de partner de arm dichtknijpt, hoe gevoeliger het is.

Sekshormonen

Hoewel maschalagnie op het eerste gezicht wat vreemd klinkt, is de fetisj wel te verklaren. Een oksel bevat namelijk sekshormonen: stofjes die voor een seksuele aantrekking kunnen zorgen. Vooral de haren op de oksels scheiden deze stoffen uit. De fetisj komt dan ook vooral voor in landen waarbij het minder gebruikelijk is om de holte van je arm te scheren.

Zo ook in Singapore. Hier werd namelijk ooit een man veroordeeld tot 14 jaar cel en 18 stokslagen. De reden? Hij besnuffelde meerdere vrouwen ongevraagd onder de oksel. Voortaan gewoon vragen dus!

Maschalagnie
Giphy
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *