Fetisj Friday #8 Autassassinophilia

Autassassinophilia
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Maschalagnie

De benaming van deze fetisj is een hele mond vol: autassassinophilia. Wij noemen het liever ‘leven op het randje’. Risico’s nemen en anders heb je niet geleefd. Littekens maken nu eenmaal de man. ‘s Avonds alleen over straat zwerven in een veel te crimineel steegje, spookrijden over de veel te drukke A2 of opgesloten worden in een donker hol zonder eten of drinken. Dát is pas leven op het randje. Voor de meeste onder ons niet de meest romantische gedachtes, maar mensen met autassassinophilia gaann er f*cking hard op.

Fetisj Friday #8 Autassassinophilia

Deze groep mensen wordt namelijk geil van de gedachte of het risico om vermoord te worden. Het is nu niet per definitie zo dat zij ook echt het lot willen ervaren. De gedachte is goed genoeg en daar blijft het dan ook bij. Of ja, niet helemaal. Door die gedachte kunnen er heel wat rollenspellen ontstaan, waarbij de vrouw natter is dan de gemiddelde stortbui rond de evenaar en de man zijn gevaarte harder is dan diamant.

Oranje overall aan, waterpistooltje in de hand, handboeien erbij en de avond kan niet meer stuk. Niet te vergeten inclusief een spannend muziekje. Gelukkig is de interesse in het orgasme van deze personen groter dan de interesse om daadwerkelijk vermoord te worden. Stoppen op het hoogtepunt wordt dan ook ten zeerste geadviseerd. Anders krijg je te maken met necrofilie en dat gaat zelfs met onze taboedoorbrekende houding van Mellowed wayyyyyyyy too far!

Autassassinophilia
Giphy

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *