Fetisj Friday #9 Infantilisme 

[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Autassassinophilia

Sabbelen op een speen, chillen in een baby box of flaneren in je luier. Als het goed is heb jij dit al enige tijd achter je gelaten. Voortaan sabbel je op iets anders, chill je in je eigen huis en flaneer je als nooit te voren. Een fles bier gaat er dit weekend ook iets beter in dan een fles met melk. Niet iedereen denkt daar hetzelfde over. Zij kruipen in het weekend niet van de kroeg naar huis, maar kruipen liever thuis rond in een luier. Last van een kater zullen zij in ieder geval niet hebben!

Fetisj Friday #9 Infantilisme

Je als kind gedragen of als kind behandeld worden. Mensen met infantilisme worden er hartstikke opgewonden van. Het ontstaan gebeurt vaak als het kind tussen de vijf en acht jaar oud is. Zij maken iets mee, waardoor zij een groot verlangen krijgen om een luier te dragen. Het zien van een baby of peuter in een luier kan al een trigger zijn. Tot de puberteit blijft het vaak op de achtergrond, maar de jaren erna worden de fantasieën groter. Soms zo groot dat ze werkelijkheid gaan worden.

Adult baby’s

Als er rollenspellen aan te pas komen is er sprake van Age Play. De infantilist gaat dan volledig op in zijn rol. Er wordt gedronken uit een zuigfles en flink gemorst op een XXXXXL romper, er wordt gezogen op duimen en er wordt gespeeld met een Duplo trein. In iedere geval een keer wat anders dan een beukende techno trein.

In je eentje, een hele crèche vol met volwassen baby’s of samen met een volwassene. Het kan allemaal, maar één ding is zeker: infantilisten ontspannen optimaal en worden er opgewonden van. Verwissel je wel op tijd je strontbroek?

Over het algemeen komt de fetisj het meest bij mannen voor, maar ook vrouwen stoppen soms graag een speen in de… mond ja!

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *