Fetisj Friday #1 Tripsolagnia

[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Beeld je even in. Je gaat eindelijk weer eens naar de kapper. Dat het weer een keer nodig was is een understatement. Je haren zijn alleen niet schoon genoeg en dus zegt dat vriendelijke jongeman of dame dat hij of zij je haren even gaat spoelen. Zo gezegd, zo gedaan. Je neemt plaats in de stoel en een warme straal water klettert door je haren. De kapper of kapster spuit vervolgens ook nog een flinke klodder shampoo op je hoofd. Zijn of haar handen glijden door je haren. Chicken skin verschijnt op je armen. Word je toch wel een beetje hitsig van. Schaam je niet, je bent namelijk niet de enige.

Tripsolagnia

Meer, please! Tripsolagnia is namelijk de fetisj waarbij je knotsgeil wordt wanneer iemand shampoo in je haar doet. Begrijpelijk, het voelt namelijk ook als een heerlijke hoofdmassage. En zeg nu eerlijk. Je hebt er best kappers of kapsters tussen zitten die wel verder bij je mogen gaan dan een hoofdmassage.  Moet je uiteraard niet je haren thuis al hebben uitgespoeld, want dan zal direct de schaar erbij worden gepakt. Iets minder geil.

Natuurlijk hoef je niet per se naar de kapper of kapster te gaan. Een voorspel in de douche met een fles shampoo is namelijk net zo geil. Waarschijnlijk nog beter aangezien je daarna direct met je flirt het bed in kan duiken.

Soul Train | Giphy

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *