First Dates is op zoek naar nieuwe deelnemers

First Dates

Zit je dit jaar wederom zonder mooie dame of kerel aan je zijde aan de kersttafel? Kan gebeuren, maar als je het vrijgezel zijn tijdens de feestdagen beu bent, dan is er werk aan de winkel. Misschien biedt het programma First Dates wel een oplossing. Zij zoeken namelijk nog deelnemers. En ben nu eens eerlijk, wat heb je te verliezen?

First Dates

Het is natuurlijk makkelijk om languit liggend op de bank, te lachen om alle gênante momenten en cliché gesprekken die zich tijdens de dates afspelen. Maar hoe zou jij uit de verf komen met een camera en spotlight op je bek tijdens een eerste date? Misschien blijk je wel de meest awkward persoon om mee op date te gaan

Aanmelden

Om aan te mogen schuiven in het First Date Hotel moet je wel eerst een paar gegevens en voorkeuren delen. naast alle logische informatie dien je tijdens de aanmeldingsprocedure ook laten weten of je al eerder aan een tv-programma hebt meegedaan en of je een strafblad hebt. Ook moet je vertellen waar je ongemakkelijk van wordt, waar je op valt, hoelang je vrijgezel bent en waarom jij de prins of prinses op het witte paard bent.

Ben jij een romanticus in spé, maar ben je nog nooit de ware tegengekomen? Meld je dan hier aan. Go get ‘m, tiger!

First Dates
Credits: YouTube