Fittest Friday is de gezondste en gezelligste ‘vrijmibo’ in Amsterdam

Fittest Friday

Het is nog steeds januari en we zijn allemaal nog lekker bezig met onze goede voornemens. Of je nu aan Dry January doet, bent gestopt met roken of gewoon doet wat je normaal ook doet, morgen kun je jouw weekend op een gezonde manier beginnen met de eerste Fittest Friday van het jaar. Tussen 16:00 en 21:00 kun je bij David Lloyd Amsterdam gratis gebruik maken van alle faciliteiten. David Lloyd heeft op deze dag een aangepast lesprogramma, van rusgtegevende Yin Yoga tot een BLAZE-workout met live DJ. Na de workouts kun je genieten van gezonde bites en heerlijke mocktails.

Fittest Friday by David Lloyd Amsterdam

Vrijdag 31 januari is de eerste Fittest Friday van 2020. Elke laatste vrijdag van de maand organiseert David Lloyd Amsterdam de gezondste vrijdagmiddagborrel om fit het weekend in te gaan. Naast het Fittest Friday-programma ben je vrij om te trainen of gebruik te maken van de spa en het zwembad, wat David Lloyd Clubs allemaal onder één dak hebben. Tijdens dit open-gym event zijn zowel leden als niet-leden van harte welkom.

Gezonde vrijmibo

Vrijmibo’s zijn hot en om deze op een sportieve vorm te geven sluit aan bij de missie van de David Lloyd Clubs om gezond in het leven te staan. Zo begeleiden instructeurs jou actief om je sportieve doelstellingen te behalen.

Inschrijven voor Fittest friday kan bij binnenkomst of vooraf via deze link. Via deze link zijn ook de lessen te zien die op het programma staan.