Het beste van twee werelden: Flügel ijsjes

Flügel ijsjes

Deze zomer wordt er een als nooit tevoren. 24 ICE lanceert in samenwerking met Flügel een echt Flügel ijsje met 5% alcohol. Dit hebben we volgens de makers allemaal te danken aan de enige echte Hans Klok, die op magische wijze een ‘Flügeltje’ omtovert tot een bevroren stukje hemel: Flügel ICE. Wat kan Hansie niet?

Flügel ICE

De samenwerking tussen 24 ICE en Flügel is de eerste c0-branding in het 25-jarig bestaan van Flügel en is dus bijzonder te noemen. Beide partijen zijn razend enthousiast over de samenwerking én natuurlijk het eindproduct. “We kunnen niet wachten om het ultieme zomerijsje van 2019 te presenteren.” Aldus Jesper Gutteling, Co-founder van 24 ICE.

Proeven?

Wij hebben het geluk gehad dat we een doosje hebben ontvangen op de redactie en wil via deze weg mijn collega’s vragen hoe deze al in hemelsnaam op kunnen zijn? Anyway, kun jij niet wachten om de Flügel ijsjes te proeven? Dan is een bezoekje aan de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam nodig, want hier lanceert 24 ICE de ijsjes van 16 tot 24 februari. En de Huishoudbeurs zou de Huishoudbeurs niet zijn als je gratis kunt proeven en kunt profiteren van gigantische kortingen.

Na de Huishoudbeurs zullen de Flügel ijsjes, net als de andere frozen cocktails van 24 ICE, vanaf eind april verkrijgbaar zijn bij de slijterijen en online via de website van 24 ICE. Deze zullen vloeibaar verkocht worden, waarna ze je thuis makkelijk kunnen worden ingevroren. Er is ook aan de lijn gedacht, de bevroren alcoholische versnaperingen bevatten maar 50 calorieën.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *