A guide to: random fluiten op technofeestjes

Hear
// 30 mei 2019
Credits: Hanny Naibaho

Het was even wachten, maar het moment is daar. Het voelt als koorts, maar dan positief. Over je rug giert een koude rilling, maar op je voorhoofd staat zweet. Raken je voeten de grond nog wel? Even had je het idee dat je vanachter opgetild werd door je vader. Maar dat kan helemaal niet, want je vader is kleiner dan jij en er gelukkig ook helemaal niet bij.

De muziek klinkt anders. Het lijkt wel verder weg, ondanks dat je naast de subwoofer staat. Toch komt de muziek beter binnen dan ooit en dan ineens voel je ‘t. Noem het een oorgasme of een earjaculatie, een ding is zeker: dit is jouw persoonlijke hoogtepuntje. Je kan het niet laten: je begint te fluiten, te klappen en misschien zelfs te schreeuwen. En tot je ultieme blijdschap was je niet alleen in deze.

Fluiten op technofeestjes

Wat er werkelijk gebeurde? De DJ stopte er een high-hatje bij. Of hij filterde alles weg, behalve de beat. Of nog beter: er gebeurde niks speciaals met de muziek, maar toch kwamen jij en je mede-ravers al fluitend tot een hoogtepuntje.

Werkte de DJ, à la David Guetta op mainstage Tomorrowland, naar een zieke drop toe? Nee. Maakte de DJ een salto op z’n draaitafel? Nope. Werden jullie allen collectief oraal bevredigd, zonder dat jullie dit door hadden. Wellicht niet.

Wat gebeurde er dan?

Magic, my man. Magic.

De uitvoerende artiest en je apotheker hebben een schouderklopje verdient.

Credits: Gage Walker

Categories
Hear