Gingery, een gembershotje van Nederlandse bodem

Taste
// 18 januari 2018
Gingery

Nu ken je vast wel iemand die altijd loopt de pronken over zijn eigen gebrouwen bier, zelfgestookte whiskey of zelfgemaakte likeur. Negen van de tien keer is deze troep niet te zuipen, maar de drie vrienden Pascal, Thomas en Paul tappen met Gingery uit een ander vaatje.

Spiced ginger shot

Zij besloten een gembershotje te maken op basis van Peruaanse gember, citroengras en wat pepers uit landen waarvan je de naam niet kunt uitspreken. Nu denk je aan een shotje al vaak een drankje waar het glazuur spontaan van je tanden sprint, maar Gingery is laag in suiker en dat zorgt voor een blije tandarts.

Het drankje ligt op dit moment nog niet in de winkels omdat de vrienden volop bezig zijn met een crowfunding campagne die als een tierelier loopt. Het doel was om tussen de €35.000 en €70.000 op te halen en op moment van schrijven zitten ze op ruim €53.000. Dit geld gaat gebruikt worden voor de productie van de eerste batch die en marketingactiviteiten van het merk.

Mellowed Out ?

Source :

Esquire

Categories
Taste