Pornhub deelt gratis premium-abonnementen uit in Italië in strijd tegen coronavirus

Het zal je niet ontgaan zijn date coronavrius Italië hard heeft getroffen. Zo hard zelfs, dat de regering heel het land op slot heeft gegooid. Pornhub springt in de bres om ervoor te zorgen dat de mensen ook daadwerkelijk thuis blijven, door gratis premium-abonnementen uit te delen.

Pornhub vs coronavirus

De pornogigant maakte vandaag bekend dat Italianen hun premium de hele maand maart kunnen claimen zonder ook maar ergens gegevens achter hoeven te laten. Daarnaast doneert Pornhub een percentage van Modelhub – een dochteronderneming die makers helpt content te verkopen – aan Italiaanse ziekenhuizen.

Wanneer je de site vanuit Italië opent zie je het volgende bericht:

Vrij vertaald in het Engels staat er het volgende: “Pornhub has decided to donate its Modelhub March revenue to help Italy overcome the emergency. To keep you company at home during these weeks, you’ll be able to access Pornhub Premium for free for the whole month, with no need for a credit card.”

Naast het sluiten van alle winkels met uitzondering van supermarkten en apotheken, dreigt de regering met juridische stappen wanneer de quarantaine door iemand wordt doorbroken. Mensen die zonder gegronde reden zich niet aan de isolatie houden, hangt drie maanden gevangenis boven het hoofd of een mogelijke boete van € 2.500 ($ 2.800) krijgen. Geïnfecteerde burgers die willens en wetens de quarantaine doorbreken, kunnen echter worden beschuldigd van moord als iemand met wie ze in contact zijn gekomen, overlijdt als gevolg van COVID-19.

Laten we dus met z’n allen hopen dat het coronavirus snel onder controle krijgen. Mocht je jezelf niet helemaal chill voelen, blijf dan vooral thuis. Er is genoeg moois te ontdekken op het wereldwijde web;)