Deze jas houdt jou én je hamburgers warm

Na het stappen eet je niet, maar vreet je. Je hebt de nodige borrels op en eigenlijk kun je alleen nog denken aan een vette, sappige hamburger. Het lekkerst is natuurlijk als je deze met je lamme kop, thuis en languit op de bank opeet. Maar na een zwalkende tocht van een half uur, die normaal  tien minuten duurt, is zo’n koude hamburger echt niet meer te nassen. Hier moet natuurlijk wat op verzonnen worden.

De oplossing: een jas die snacks warm houdt

En dat dachten de Nederlandse jeugdvrienden Joost, Chris en Henk ook. Wat begon als een grap in de achtertuin, is nu geëscaleerd in serious business.

De drie boezemvrienden zijn werkzaam in totaal verschillende branches; een tandarts, een salesmanager en een programmeur. Tijdens hun studententijd kwamen ze telkens weer hetzelfde probleem tegen als zij uitgingen. Na een aantal goudgele rakkers naar achter gejast te hebben in de plaatselijke stamkroeg, borrelde het hongergevoel op. Ze hadden nog zin in zo’n taaie burger uit de muur, om die vervolgens thuis op de bank op te kunnen kanen. Maar wanneer de hamburger mee ging op de fiets naar huis, werd deze binnen no-time koud. Daarom vonden Joost, Chris en Henk het noodzakelijk dat hamburgers warm gehouden konden worden, zodat er bij thuiskomst een heuse ‘feestmaaltijd’ op tafel gezet kon worden.

The Burger Jacket®

Daarom hebben zij The Burger Jacket® neergezet. Zonder enig verstand van de mode-industrie, maar vooral met behulp van Google, vrienden en maanden van hard werken, is het ze gelukt om een eersteklas product neer te zetten. Deze hamburger jas is een revolutionaire, met dons gevoerde winterjas waarin je in stijl je hamburgers warm kan houden. The Burger Jacket® is voorzien van een isolerende, vetafstotende stof wat zorgt voor een perfecte opslagplaats voor je favoriete hamburger, of andere warme snack. Even een doekie er overheen en je binnenzak is zo weer schoon

Verder bevat deze parka nog een burger oneliner op de achterkant van de jas en een handige manier om je oordoppen vast te zetten. Bovendien is de hamburger-jas winter- en waterproof.

Deze jas houdt jou en je lieftallige hamburger die je net uit de plaatselijke schransmuur hebt gehaald, de gehele tocht warm.

En als dingen warm gehouden kunnen worden, kun je ook dingen gekoeld bewaren. Het wordt wel The Burger Jacket® genoemd, maar moet je je voorstellen hoeveel kansen er nu voor je opengaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *