Handleiding voor het gebruiken van een cockring

Beyonce zei het al: “If you like it, then you should have put a ring on it.”  We weten allemaal dat Queen B het hier over een cockring had, want als je van je pik houdt, moet je er een ring om schuiven. En wij gaan je uitleggen hoe je dat doet!

Zo gebruik je een cockring

Wat is een cockring?

De naam geeft ‘t al een beetje weg, ofja, eigenlijk alles. Het is gewoon een ring die je om je lul doet en zorgt voor hardere piemels die langer stijf blijven. Sommige mannen dragen ‘m gewoon casual als sieraad of omdat ze het geil en kinky vinden. Ze bestaan al sinds het jaar 1200 en zorgde toen waarschijnlijk voor splinters in je staaf, maar tegenwoordig zitten ze best comfy.

Zo doe je ‘m om

Doe een beetje glijmiddel aan de binnenkant van de ring én op je dop. Je schuift vervolgens de cockring om je slappe, of half lauwe Willy heen. Als je een rekbare ring gebruikt kun je ‘m ook gewoon omdoen als de penis in vol ornaat staat. Sommige mannen vinden het lekker om de hele balzak er ook doorheen te jassen, maar dat is aan jou. Kwestie van proberen lijkt me zo. De cockring schuif je helemaal naar de basis van je tampeloeres, tegen dat snorretje van schaamhaar wat je hebt staan (of niet). De ring trekt zichzelf straks als je penis stijf wordt. Het is de bedoeling dat ie strak zit, maar niet zó strak dat je lul donkerpaars wegtrekt. Voel je pijn? Haal ‘m er dan direct af. Zit ie chill?  Dan is het tijd voor penetratie! Je kunt een cockring gewoon omhouden tijdens de seks en als je lul weer slap wordt na het klaarkomen, kan je hem makkelijk eraf schuiven.

Frequentie

Zoals we hierboven al zeiden: een penis die donkerpaars wegtrekt is niet goed. Gebruik ‘m dus niet te lang achter elkaar. De kans bestaat dan dat bloedvaten worden afgekneld en dat je blijvende schade oploopt. Een handige guideline is om een cockring maximaal 20 minuten per keer te gebruiken én ook niet elke dag. Gebruik ‘m af en toe and your penis will be fine.

Kiezen

De keuze is reuze, maar kies iets wat bij je past. Tegenwoordig hoef je niet meer met het zweet op je bovenlip en je staart tussen de benen naar een seksshop, maar kun je gewoon je penisringen online kopen. Ben je een newbie en ga je voor het eerst een ring om je schlong schuiven? Dan kun je beste voor een siliconen cockring gaan. Zacht, rekbaar en dus minder kans op beginnersongelukjes. Ben jij Lord of the Cockrings? Dan kun je gaan voor een RVS metalen cockring. Het is hier wel kneiterbelangrijk dat je de goede maat koopt. Zoals we allemaal weten, metaal geeft namelijk niet mee en als de ring te klein is kan het zenuwschade veroorzaken. Niet iets dat je je lul wilt aandoen. Ga je ‘m samen met je schatje gebruiken? Dan ga je uiteraard voor een vibrerende variant. Dit zorgt ervoor dat jullie binnen no-time met trillende beentjes klaarkomen.

cockring-1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *