Happy Steak & Blowjob Day!

Steak & Blowjob Day

Precies een maand geleden waren het op Valentijnsdag vooral de vrouwtjes die in de spotlight werden gezet. Maar mannen verdienen ook een keer iets extra’s. Daarom is 14 maart omgedoopt tot Steak & Blowjob Day: een dag waar biefstuk en schwanz de hoofdrol spelen. Je zult er van staan te kijken hoeveel liefde de mannen daarna terug zullen geven. Niet zeiken maar zuigen. En dames, volgende maand zijn jullie aan de beurt;).

Steak & Blowjob Day

Het idee van deze dag is een satire op Valentijnsdag. Vrij simpel en kort door de bocht: vrouwen bakken een biefstuk voor hun man en knagen aan hun paaltje. Nu is dit natuurlijk geen officiële feestdag en zeker niet door de volledige maatschappij geaccepteerd. Want als we eerlijk zijn is het best seksistisch en een beetje dubbel aangezien het ook de Nationale Week Zonder Vlees is.

Cijfers over mannen die het écht vieren zijn er niet en ik vraag me af of er een speciale dag moet zijn om als vrouw zijnde je wederhelft te verblijden met een lekker stuk vlees en zelf een mondje vol pap als toetje te nemen. In een goede relatie zullen deze dagen genoeg voorkomen, zonder dat het letterlijk je strot in wordt geduwd.

Andere kant

Toch is deze dag niet alleen seksistisch en lomp. Ooit was er een grootschalige merchandise opgezet rondom Steak & Blowjob Day, waarvan de opbrengsten naar een non-profit organisatie ging die borstonderzoek ondersteunt. Deze dag is dus niet zo eenzijdig als je denkt.

Steak & Blowjob Day-1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *