Hardwell geeft unieke ADE-show met Metropole Orkest

Op donderdag 18 oktober 2018 geeft Hardwell een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. En niet zomaar een; tijdens ‘Symphony: The Global Dance Revolution of Dance’ neemt de wereldberoemde DJ, samen met het Metropole Orkest, het all ages publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Het zal beginnen met de opkomst van dancemuziek in de jaren 80 en eindigt bij de mega hits van nu. De pre-sale start op vrijdag 15 juni om 10:00, waarna de ticketverkoop volgt op maandag 18 juni om 10:00 via deze website.

Hardwell X Metropole Orkest

De samenwerking tussen Hardwell en het Metropole Orkest maakte hun samenwerking bekend met de release van de track ‘Conquerors’. Met de toevoeging van dit unieke concert bereikt de samenwerking een hoogtepunt die eenmalig in Ziggo Dome is bij te wonen. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

Met deze show komt een droom uit. Ik heb samen met het Metropole Orkest, toch wel het meest veelzijdige orkest van de wereld, echt iets bijzonders gecreëerd waarbij het publiek niet alleen kan genieten van een muzikaal spektakel, maar visueel ook iets ongekends te zien krijgt.”, aldus Hardwell.

Directeur Jan Geert Vierkant van het Metropole Orkest over de samenwerking. “Het is geweldig om met een wereldtalent als Robbert een groot publiek kennis te laten maken met diverse stijlen van dance door de jaren heen in combinatie met het orkestrale. We hebben in het verleden op ADE en met de net uitgebrachte track ‘Conquerors’ al laten horen hoe fijn die samensmelting kan zijn. We zijn dan ook erg trots op deze bijzondere samenwerking.”

Richard Zijlma, directeur ADE over de cross over: “Wij gaan bij ADE altijd op zoek naar de grenzen van het electronische muzikale spectrum. De samenwerking tussen Hardwell en het Metropole Orkest is wat dat betreft een goede toevoeging en ik ben ervan overtuigd dat ook die succesvol gaat verlopen, want Robbert is naast DJ ook een uitstekend componist. Ik vind het prachtig dat de muzikale wereldtop op deze manier de handen ineenslaat, waarbij zij recht gaan doen aan de ‘legacy’ van al die jaren dance.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *