Help, ik heb geen dealer! Wat nu?

Het kan de beste van ons overkomen. Heb je een feestje gepland en zin om er even helemaal af te liggen komend weekend, kom je tot de schrikbarende conclusie dat je gewoon even geen dealer kan vinden. En zonder onze geliefde dealer, geen drugs. “Wat nu?” horen we je wanhopig schreeuwen. Niet getreurd, lieverd. In onze ogen heb je nog verschillende opties. Of je ze allemaal gaat waarderen weten we niet. Dus bij deze: wat te doen als je geen dealer hebt?

Disclaimer: Don’t do drugs kids. Als je er elk weekend wat in gooit, je ‘de barman’ wordt genoemd omdat je altijd de meest bijzondere ‘cocktails‘ maakt, je op donderdag nog steeds last hebt van zweetaanvallen, je je werk regelmatig skipt en je er jezelf ooit op hebt betrapt een kwartje uit de stront te hebben gevist in een Dixi, raadpleeg dan deze website en lees niet verder. Anders wel.

Wat te doen als je geen dealer hebt

Spot-de-dealer

Ken je dat spelletje, zoek de verschillen? Wij hebben een nieuwe voor je. Ben je op een festival en heb je wanhopig veel zin om die overtollige neusharen weg te snuiven? Ga voor ons favoriete gezelschapsspelletje: Spot-de-dealer! Zo moeilijk is het niet om die dealer te spotten namelijk. Je hebt er letterlijk alleen maar twee ogen voor nodig én eventueel een briefje van vijftig. Want wat is het verschil tussen een dealer en een tijger? Juist! Een dealer is géén bedreigde diersoort. Grote kans dat je er al drie aanstoot onderweg naar de dixi.

De beste manier om zo snel mogelijk drugs te scoren op een festival is goed om je heen kijken. Zie je iemand die shady mensen aanspreekt, of zie je iemand die duidelijk énorm lekker aan het gaan is? Pak vooral je kans. Achter iedereen die drugs gebruikt zit namelijk een dealer, en grote kans dat er zich minimaal iemand in de cirkel van deze raver bevindt die jou kan helpen om deze te lokaliseren. De wc is overigens ook een top plek. Sta je lekker te plassen en zie/hoor je iemand naast je sleutelen? Trek de stoute schoenen aan en vraag het gewoon.

Darkweb

Er bestaat zoiets als het darkweb. En op dit magische web zijn enorm veel sites te vinden waar je heel makkelijk je drugs kan bestellen. Het zijn een soort illegale apotheken met een behoorlijk ruim aanbod. We gaan je deze sites natuurlijk niet ‘voorkauwen’, maar op websites als drugsforum.nl zijn verschillende links te vinden. Bedenk jullie wel, lieve vrienden, dat wij het jullie niet adviseren om zelf de apotheker uit te gaan hangen en een voorraadje te bestellen. Er is namelijk geen garantie dat deze drugs ook daadwerkelijk bezorgd worden, kwalitatief in orde zijn en dat je ook echt krijgt waar je voor betaald. Er is namelijk niemand die je aan kan spreken met je klacht, dus de verantwoordelijkheid van deze websites ligt vrij laag. Maar ja, wanhopige tijden zorgen voor wanhopige maatregelen.

Legale drugs

XTC, speed, cocaïne en MDMA zijn allemaal voorbeelden van drugs waar je enorm lekker op kunt gaan. Toch zijn deze ook allemaal illegaal. Toch bestaan er nog steeds veel legale drugs, waar je waarschijnlijk niets vanaf weet.  Een sterk staaltje Googlen en je vindt designerdrugs die gewoon legaal zijn en nog niet op de opiumlijst staan. Denk aan 1P-LSD, 2F-Ketamine en 2MMC. Het gevaar binnen deze drugs is wel dat je je eigen proefkonijn uit moet hangen. Je moet jezelf dus afvragen of het een poging waard is als je echt niets anders kunt regelen dus. Daarnaast kun je in smartshops ook veel ‘herbal’ vormen van drugs krijgen, zoals bijvoorbeeld herbal XTC. Of het werkt weten we niet, maar het is hartstikke legaal en je kan er zo aankomen.

Niet alleen op synthetische of herbal vormen van harddrugs gaan mensen lekker op festivals. Ook middeltjes als ritalin en dexamfetamine doen het erg goed in de partyscene. Als je namelijk geen last hebt van een vorm van ADD hebben deze pillen een nét iets anders effect. Of je er net zo lekker kan op kan gaan als een kwartje X is voor ons de vraag, maar why not give it a try? 

Ga dik zonder drugs in je mik

Natuurlijk hoef je niet altijd drugs te gebruiken. Beter van niet zelfs. Het klinkt misschien als een mythe, maar je kan ook lekker gaan zonder een chemische troep naar binnen te werken. Het kan best tof zijn om een keer te proberen te genieten zonder steeds bezig te zijn met wanneer je bij moet pakken. Hoef je ook niet heel je onderbroek vol te proppen en heb je geen stress bij de security. Geen dealer nodig als je gewoon zonder drugs gaat. Als je moe wordt pak je toch lekker een wodka Red Bull of iets anders waar veel suikers inzitten. En als je jezelf verveelt kun je jezelf altijd vermaken door te kijken naar de kaakschaatsende snoetjes an andere mensen. Klinkt als een prima avondje voor ons. En, als allergrootste bonus: Jij kan die nacht gewoon slapen zonder uren naar het plafond te hoeven staren.

Foto door: Tyler Nix
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *