Herkenbare dingen die we doen als we een crush op iemand hebben

Je bent je tong verloren en krijgt die “hallo” maar niet uit je mond. Het zweet gutst uit je poriën. Stiekem doen we gekke dingen wanneer we onverwachts onze crush tegen het lijf lopen. Later beseffen we dat we net zo goed onszelf thuis hadden kunnen opsluiten konden in plaats van rood aan te lopen van schaamte vlak voor de neus van je bloedmooie crush. Emoties kun je moeilijk onder controle krijgen, helemaal wanneer er een zwerm vlinders in je buik rondvliegt.

Heb jij ook al een tijdje een crush op iemand? Dan doe jij deze gekke dingen waarschijnlijk ook!

Crush-1
Credits: Leonardo Sanches

Dezelfde route volgen

Je weet dat jou crush élke ochtend een grote latté Machiatto bij de Starbucks haalt. En dat hij/zij er precies 14 minuten over doet om met de fiets naar werk te komen. Toevallig weet jij dit allemaal omdat je net iets te veel online research hebt gedaan. Met een aantal telefoontjes verder heb je precies alle kennisgeving die je nodig had. Je lijkt net een professionele stalker waar zelfs Joe Goldberg niet aan kan tippen. Je loopt hem of haar dan ook elke dag ‘toevallig’ tegen het lijf.

Je crush scannen op Social Media

Dit is iets waar heel Nederland zich aan schuldig aan maakt. Het oneindig gestalk op Facebook en Instagram om een nog beter beeld te krijgen van je crush. Wat doet hij/zij precies? Met wie en wanneer? Nu alleen maar hopen dat het Instagram-account ook openbaar blijft.

Je bent prompt je tong verloren

Je crush is zó mooi dat je even niet weet of ze zingt of op een normale manier praat. Hij/zij lijkt net een diamanten snoepje waar je je ogen niet van af kunt houden. Totdat je crush jou wachtend aankijkt voor een antwoord op de vraag die hij/zij net stelde. Het enige wat er uit je mond komt is: “Hfnejgn”. Gemiste kans en in gedachten kun je jezelf natuurlijk voor je kop slaan. In je dromen heb je natuurlijk allang al een mooi liefdesverhaal geschreven. Nu maar hopen dat die dromen uitkomen.

Je bent geheimzinnig tegen al je vrienden en vriendinnen

Je vrienden en vriendinnen hebben het constant over hun dates en liefdesleven. Wanneer ze vragen of jij nog een oogje op iemand hebt, hou je wijselijk je mond. Want wat moet je zeggen? Dat je 4 uur per dag staart naar een foto van je crush die niet eens weet dat je bestaat. Nee, dat hoeven zij niet te weten.

Je gaat in alles mee wat je crush leuk vindt

Je haat ijskoffie en hebt je koffie liever gewoon zwart. Toch slurp je het naar binnen alsof het je favoriete drankje is. Alleen omdat je crush dit graag drinkt, ga je hier maar in mee. Of je gaat zelfs mee in de draaimolen, net als de beste man hieronder. Alles om je crush te pleasen.

Crush-2
Credits: Sept Commercial
Source :