Hét drankje tegen je kater

Pfoe, wakker worden op de zondag, wat kan het soms misselijk zijn he? Je hebt de zaterdagavond net even iets te fanatiek doorgehaald en wordt nu wakker met het gevoel alsof er een dood beest in je bek ligt en hebt hoofdpijn waarvan je scheel kijkt. Is allemaal heel leuk en aardig, maar als je iets wilt doen met je dag zul je er toch echt vanaf moeten komen. Kater remedie, na kater remedie. We kennen ze allemaal inmiddels wel. We hebben er gewoon nog eentje voor je!

The Red Eye katerremedie

Dit appetijtelijke schatje is Tom Cruise zijn antwoord op de kater. Hij is niet heel moeilijk te maken, met slechts vier ingrediënten flans je hem in elkaar. Het gaat waarschijnlijk moeilijker zijn om hem weg te krijgen.

Komt ‘ie dan:

  • Een blikje bier
  • Tomatensap
  • Een rauw ei
  • Klein beetje wodka (Eigenlijk optioneel, maar meer alcohol is meer beter)

Dit was eigenlijk dan al meteen het recept: je gooit gewoon letterlijk alles door elkaar. Eerst het tomatensap, dan het bier erover heen en een goede scheut wodka erbij. Breek dan het rauwe ei eroverheen. Mocht je nou de echte Gordon Ramsay uit willen hangen, kan je er nog een mooi toefje groene kruiden op gooien.

De volgende stap spreekt overigens ook voor zich. Zet je keel open, giet het brouwsel erin en kokhals drie keer. Maar dan ben je wel van je kater af. Denken we.

Foto: Anastasia Zhenina
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *