Het Instagramseizoen is een feit

Gefeliciteerd levensgenieters, het is prachtige weer en het festivalseizoen is van start gegaan. Het paasweekend was het officieuze startschot van een nieuwe festivalzomer. Tijd om uit je winterslaap te komen en te schitteren met je nonchalante moves en gemaakte glimlach.

Dit is het seizoen van lekker gaan in het weekend en slecht gaan op dinsdag. Het seizoen van ogen dicht en handjes in de lucht. Van mooie mensen en stinkende Dixies, van liefde en muziek. Het seizoen van fijne Instagramplaatjes en captions die zo origineel zijn als het haar van Gerard Joling.

Caption this

Mooie plaatjes schieten gaat ons allemaal wel lekker af. Het lezende oog wil echter ook geprikkeld worden. Laten we daarom met elkaar afspreken dat we deze zomer drie seconden langer nadenken over het onderschrift bij die heerlijke Instagram pica’s. Laten we ervoor zorgen dat deze taglines in ieder geval tot het verleden behoren:

STRAF_WERK, je was weer geweldig. Waarom zou je een festival aanspreken in de tweede persoon?

AOA, wat was je mooi! Same story, different line.

Melt is een feit. Het is ook een feit dat dit naar onze mening nogal nietszeggend is.

Elrow it is. Awesome, je spreekt Engels. Twee woorden in ieder geval. Waarvan er ook nog één hetzelfde is als in het Nederlands.

EXIT Festival was lit AF. Yes, nog meer Engels. En een afkorting. ROFL.

Dansjes en drankjes met me dinnies. Toegegeven, het allitereert wel lekker. Verder willen we hier niet te veel woorden aan vuil maken. *kots*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *