Zo heb je seks terwijl je (schoon)ouders in de kamer naast je slapen

Ouders vinden het altijd leuk als jij samen met je lover een nachtje (of meer) komt logeren. Nare bijkomstigheid is dat je jezelf dan wel enigszins moet inhouden tijdens de seks. De opwinding hangt in de lucht. Tongend en strelend lopen jullie ‘s nachts naar de slaapkamer, maar je hebt één probleem: de lieftallige vader en moeder liggen, met een wandje van een aantal millimeters in de kamer naast jullie. Kak! Je bent hondsgeil, maar wilt de volgende dag geen gênant gesprek voeren tijdens het ontbijt. Maar ja, hoe ga je dit fixen?

Overweeg deze vijf tips eens over hoe je je escapades onopgemerkt kunt kunt uitvoeren als zijn of haar ouders je weer eens uitnodigen bij hen thuis. Let’s go!

Overzie de situatie

Ga eens onderzoeken waar de (schoon)ouders zich bevinden in de kamer. Zitten ze aan hetzelfde hoofdeinde als jullie waarbij er gebruik wordt gemaakt van flinterdunne wanden? Of dichtbij genoeg om jullie discussie over de nieuwste colonoscopie te horen? Of zitten ze op een andere verdieping, precies onder jullie? Neem alsjeblieft geen onnodige risico’s.  Wanneer de tijd daar is, en jullie allebei niet in slaap zijn gevallen, go for it!

Kies de locatie

Als je een bed frame bent tegenkomen die weinig tot geen geluid maakt, of vloerplaten die niet af en toe kraken, call me, want dat heb ik nog nodig in mijn leven. Als je het scenario van de dunne wand of gewoon een mooi antiek bed van je overleden grootmoeder hebt staan, tja,  dan weten de parents binnen no time wat er gaande is. De vloer is dan ineens niet zo’n slecht idee. Mik er wat kussens en een dekentje onder waardoor het wat zachter ligt en jullie zijn good to go.

Neem de positie aan

Er zijn koppels die zweren bij elk standje in de Kamasutra, en dat is fantastisch. Zeker vol blijven houden. Maar het huis van de ouders is gewoon niet heel optimaal om de ‘magische kogel’, ‘orgeldraaier’ of de ‘helikopter’ in te zetten. Houd je bij de basis. Eenvoudig in uitvoering en met over het algemeen minder decibel.

Kleine tip: ga niet volledig naakt als jullie hamsters bezig zijn, just in case! Trek die broek een stukje omlaag, schuif de slip een beetje aan de kant en ga ervoor.

Moffel het geluid

Ja, auditieve stimulatie is geweldig, maar bij de ouders moet je gewoon even je mond snoeren. Dus zoek een andere methode om je plezier te uitten bij het doen van de daad naast het schreeuwen van “JA GA DOOR!” of “HARDER, HARDER!”. Je kunt bijvoorbeeld vingernagels in de rug van je partner graven. Houd je ademhaling ook onder controle en bepaal het tempo. Je zult verbaasd zijn hoe effectief jij als persoon alleen met je adem kunt begeleiden. Of je duwt een kussen of vuist (op eigen risico) in je partner’s mond. Kind kan de was doen.

Geniet!

Wanneer jouw (schoon)ouders naast jouw kamer liggen is dat best wel een moodkiller. Maar weet wel dit: ouders weten heus wel dat hun zoon of dochter seks hebben met hun partner. Hoewel je er misschien zelf een groter dingetje van maakt dan het is, probeer te relaxen. Blijf met je gedachte bij jouw sekspartner in plaats van af te dwalen naar hoe moeders naast jouw kamer een spannende roman in bed leest.

Oh ja, NIET SPANKEN!!! Leg dat geluid maar eens uit aan de ouders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *