Na hoeveel dates is het oké om seks te hebben?

hoeveel dates

Wanneer je met iemand aan het daten bent en er is een klik, is het haast onvermijdelijk dat jullie vroeg of laat het bed met elkaar delen. Zo werkt de wondere wereld van het daten nu eenmaal. Behoeftes en zo. De één duikt het liefst na de eerste date al op het geslachtsdeel van de ander. Terwijl de ander het pas oké vindt wanneer je zijn of haar ouders hebt ontmoet. Of je wacht natuurlijk gewoon op het moment totdat het goed voelt. Maar wat is nu het perfecte aantal dates voordat je met iemand de lakens deelt? De wetenschap heeft óók hier weer het antwoord. Wijsneuzen.

Onderzoek

Voor het onderzoek werden 11.000 mensen, afkomstig uit 24 verschillende landen geïnterviewd, waarin er vragen werden gesteld over het dategedrag en seks. Hieruit bleek dat de ondervraagden gemiddeld na 3,53 dates met elkaar het bed in doken. Daarnaast vindt 1 van de 10 het geen probleem om tijdens de eerste date al seks te hebben en ben je na date 9 in feite een écht koppel, ook al is dit nooit ‘officieel’ gemaakt.

Natuurlijk moet je altijd naar je gevoel luisteren en is het heel belangrijk hoe je date hierover denkt. Misschien dat de persoon in kwestie je op date twee al overduidelijke signalen geeft dat het tijd is voor de slaapkamer, terwijl jij er zelf nog niet klaar voor bent. Neem je tijd, tast af en en pak halverwege de vierde date samen een taxi naar huis. Dan zit het sowieso snor;).

hoeveel dates
Credits: Matheus Lira
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *