Met de Hugo Boss lederhosen en dirndls maak je pas echt de blits

Hugo Boss lederhosen

Hoewel het échte Oktoberfest in München voorbij is, staan in Nederland bij de meeste de Oktoberfesten deze maand op de agenda. Het is ook allemaal onduidelijk daar in Duitsland: Oktoberfest dat in september wordt gehouden. Voor degene die niet weten wat Oktoberfest is (shame on you): het is het grootste bier- en volksfeest ter wereld, dat eerst alleen in München werd gehouden, maar zich vanuit daar heeft verspreid over de hele wereld. Want wie houdt er nu niet van om pullen met vloeibaar goud aan je smoel te zetten? Wie wél weet wat Oktoberfest inhoud, weet ook dat de mannen lederhosen aantrekken en vrouwen zich in dirndls hijsen. Waarom? Iets van vroeger bla bla, boeit niemand. Wat ons wel boeit is Oktoberfest-lijn die Hugo Boss heeft gepresenteerd. Kost wat centen, maar dan ga jij ook gegarandeerd de blits maken.

Wiesn & Wasen

De Wiesn & Wasen-lijn, zoals Hugo Boss ‘m zelf noemt, bestaat uit alles wat je eventueel nodig hebt om als volbloed Duitser je shine te pakken. Voor de mannen is de Hugo Boss lederhosen natuurlijk de basis. Zorg even dat je je ergens stevig aan vasthoudt, want dat kreng alleen kost al €499,-. En dan ben je nog niet klaar, want als je all the way traditioneel wilt gaan, dan heb je ook een geruit overhemd nodig (€99,95), een paar leren stappers (395,-) een blazer (€499,-) en een gilet (€299,-). En laat ik je er dan nog even herinneren dat je dan nog niet eens iets hebt gedronken!

Ook aan de dames is gedacht, want Hugo Boss heeft ook een traditionele dirndl te koop staan. Prijs: €545,-. Hier horen natuurlijk ook een paar matchende schoenen van €395,- bij.

Hugo Boss

De prijs is volgens Hugo Boss niet voor niets zo hoog. Een goed paar Lederhosen of Dirndl gaat je hele leven mee en hebben daarom alleen producten van hoge kwaliteit gebruikt in de ontwerpen. Op de website vind je trouwens ook een volledige uitleg hoe je de outfits moet onderhouden, hoe het hoort te zitten en wat je ervan kan verwachten. Dus ben je merkgeil en heb je geld over? Dan maak jij vanaf nu op elke Oktoberfest furore, voor de rest van je leven.

Credits: Hugo Boss

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *